Wat een weekend

Studeertechnisch gezien is dit nu, op zaterdagavond, al een van de zwaarste weekends ooit. De lesstof in je hoofd proberen te stampen uit een boek waar je tot vandaag nog geen letter in gelezen had, valt niet mee. Dat je niet naar alle colleges bent geweest, helpt niet mee. En dat je het vak in 1 x moet halen, omdat je op de datum van het hertentamen sangria zit te drinken op een zonovergoten terras in Barcelona, legt er behoorlijk wat druk op. Ik heb het weer eens mooi voor elkaar. 

Eén reactie

  1. Je hebt het idd weer eens mooi voor mekaar want je hebt ‘m hoogstwaarschijnlijk gehaald! Woohaa! En dat met zo weinig leerwerk… Blijkbaar kun jij ComWet dus ook gewoon op gevoel doen, bofkont. 😉 Ik voorspel je een glansrijke carrière als comwetter naast de immer begeesterende Mr. Tangconstructie *kuch*. Of toch maar liever niet? 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s