Eindelijk!

Ze feliciteerde me en gaf me een stevige hand. De mevrouw van de KvK was klaar met mijn inschrijving. ’s Avonds feliciteerde vriendin K me en hief haar glas. "Je hebt je eigen bedrijf joh, vet stoer!" Zo had ik er zelf nog niet over nagedacht. Meer als een noodzaak. Om fatsoenlijk te kunnen factureren en om een beetje serieus te worden genomen. En dat na maanden uitstel, want hoe lang roep ik ook alweer: "Weet je wat ik zou moeten doen?"

Antwoord:

*Studeren. Er moet een dik boek uit voor ik begin. En ik moet echt een begin maken met statistiek om niet al vanaf het begin hopeloos achter te liggen.

*Een sfeersverslag schrijven over Bruis dat onderhand alweer bijna een week geleden plaatsvond.

*Twee boekenkasten en een bank aanschaffen en die naar mijn kamer verhuizen. Mijn kamer ligt vol wanordelijke stapels waarin niets is terug te vinden. Boeken onder de tafel, boeken tegen de muur, boeken onder mijn bureau… En daar zit ik dan tussen. Op de grond.

*Mijn eigen bedrijf laten functioneren. Dus een website. En klanten. Visitekaartjes. Templates. Dat soort dingen.

In plaats daarvan heb ik mijn weekend alweer volgepland met gezellig bezoek en aangenaam tijdverdrijf. Dus komt het er niet van. Misschien straks. Als ik eenmaal begonnen ben met mijn studie en een beetje regelmaat heb. Zou kunnen. Toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s