Afwachten

Natuurlijk hing ik vanmorgen meteen aan de telefoon, de studentenbalie was nog maar nauwelijks open. Ik had alle gegevens -studentennummer, vakken en bijbehorende codes- voor me uitgespreid op tafel. Ik deed mijn verhaal en vroeg allerliefst of ik alsnog ingeschreven kon worden. De mevrouw van de studentenbalie antwoordde dat het waarschijnlijk wel goedkomt als ik alle gegevens doormail naar de studieadviseur. Dus dat deed ik. En sindsdien check ik iedere  10 minuten mijn mail. Heel vermoeiend. 

Ik snap dat ze met de opening van het academisch jaar en alle sprekers die ze hebben uitgenodigd vandaag wat anders te doen hebben, maar toch, mij even een mailtje terugsturen dat het inderdaad goedkomt is toch niet te veel gevraagd?

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s