Wiebelig

Vandaag pakte ik het sportief aan. Voor huisgenoot K die meeging de dagelijkse gang van zaken. Voor mij alweer een eeuwigheid geleden. Een flink stuk fietsen naar een groen en waterrijk buitengebied. En dan op skates. Maar jee, daar had ik al zeker vijf jaar niet meer opgestaan! Wiebelig en met zwaaiende armen de ‘ronde om het meer’ voltooid. Om daarna een duik te nemen in datzelfde meer (koud, bijna hartstilstand koud). Daarna met een boek in het gras. Vandaag was bijna perfect. Maar vandaag is ook bijna morgen. En morgen moet ik alles op alles zetten om me alsnog ingeschreven te krijgen voor mijn colleges.

  1. Pff, bewegen valt vies tegen als je het niet meer gewend bent inderdaad. Zo ondervond ik zojuist ook nadat ik mijn (helemaal zelf in elkaar gebouwde) hometrainer uitprobeerde. kwam niet verder dan 3 van de 8 of 9 streepjes die de tijdsduur van het programma aangaven.

    Maar toch een voldaan gevoel 🙂

    En je colleges komen echt wel goed! *thumbs up*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s