Drankje

Gisteravond moest er gedronken worden. Nadat ik op zaterdag een stapavondje had afgeslagen en op zondag vroeg mijn bed uit was voor een studie-opdracht, was ik wel klaar met mijn brave gedrag. Dus togen A en ik naar de Winkel van Sinkel. Nu gebeurt het wel vaker dat 1 van ons een drankje aangeboden krijgt. Doorgaans door de andere sekse en op het moment dat we niet te dicht bij elkaar in de buurt zijn. Gister kregen we tegelijkertijd, door dezelfde persoon (een man) een drankje aangeboden. Want hij had er zo ontzettend veel lol in gehad om naar ons te kijken. Terwijl om ons heen de perfecte salsa’s, merengues en bachata’s uitgevoerd werden, moesten A en ik vooral lachen op de dansvloer. Ik draaide wel eens de verkeerde kant op en kwam dan met armen en benen in de knoop. Hij kwam wel eens in botsing met andermans elleboog of knie. En tussendoor, met het zweet op ons voorhoofd, namen we grote slokken van onze drankjes. Niet heel charmant, zou ik zeggen. Maar blijkbaar leuk om te zien.

Niet alleen voor de man die ons wat te drinken aanbood. Onderweg naar buiten, tikt een reusachtige donkere jongen met een ingenieus gevlochten kapsel me op mijn schouder: "Ik MOET je naam weten. Ik sta al de hele avond naar je te kijken. Ik heb nog nooit een blanke gezien met zo’n Antilliaans figuur als jij."

Tja.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s