Kwijt, vermist, verdwenen, onvindbaar, zoek

Het ging al zo lang goed dat ik bijna dacht dat ik genezen was. Of gemuteerd. Maar mijn naarste eigenschap blijkt niet verdwenen en slaat lekker hard terug. Zondag liet ik een boek in de trein liggen. Een op het puntje van de treinstoelboek. Elk moment kon de dader van een gruwelijke moord en verkrachting onthuld worden. Vandaag moest ik concluderen dat ik niet 1 maar 2 zonnebrillen als vermist kan opgeven. Terwijl het seizoen nog maar nauwelijks is begonnen. Daar gaan we weer…   Grumnbl.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s