Van een andere planeet

Het komt niet vaak voor dat ik mezelf wereldvreemd vind.

Ik heb het nodige meegemaakt en ben op diverse plekken geweest. Maar op het vrijgezellenfeest waar ik afgelopen zaterdag deel van uitmaakte, leek het net of ik van een andere planeet kwam dan de rest. Namen van vibrators, parenclubs en seksfeesten liggen niet op het puntje van mijn tong. Laat staan dat ik een verhaal kan vertellen over ‘toen die ene keer dat ik verdwaald was in de darkroom van een sm-feest’. Verder dan ‘wiet’ versus ‘hasj’ reikt mijn kennis van softdrugs niet, maar voor mensen die in de lucht ervan zijn opgegroeid, is dat duidelijk heel anders. En ja, ik heb wel eens een gymles gemist of een college overgeslagen, maar niet zodanig dat ik nu uitgebreid kan vertellen over de taakstraf die me dat opleverde. Ik werd er stil van.

Het komt niet vaak voor dat ik met mijn mond vol tanden sta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s