Fantastisch vriendinnenweekend

We kunnen serieus en ernstig zijn. Onze zorgen uitspreken over de toekomst in het algemeen en die van onze broertjes in het bijzonder. En zo zaten we op vrijdagavond om half vier nog steeds aan de keukentafel.

We kunnen melig zijn. Uitgebreid proosten bij elk glas. Mensen uitvoerig van ons ongezouten commentaar voorzien. Voorwerpen trouwens ook. Wisten jullie bijvoorbeeld dat er harnassen bestaan met zwemvliesklompvoeten? En zo klommen we aan het begin van de zaterdagavond over een kast om vervolgens een paar hilarische uurtjes in de kroeg en op de dansvloer door te brengen.

We kunnen op zoek zijn. Naar een uniseks autopapieren-en-andere-autospullentasje in dit geval. Fanatiek stortten we ons op elk tassenkraampje. Maar de zilveren glitters, gouden knopen of geborduurde beertjes waren toch echt te vrouwelijk voor de vriend van A. En zo liepen we meer dan een uur over de markt in Zuid.

Het was een fantastisch weekend. Vandaag zou de saaiste dag in mijn leven zijn geweest als ik niet af en toe grinnikend terug had kunnen denken aan het 40+ koppel dat elkaar vond op de dansvloer en er helemaal zen yoga oefeningen deed, of aan de enorme berg friet met Andalousiesaus die we (op verzoek) naast in plaats van op onze enorme Turkse pizza kregen, of aan de verraste ober die ons uitvoerig bedankte voor onze fooi en vervolgens een glaasje jenever voor ons inschonk, of aan…

Bedankt meiden!

Eén reactie

  1. Het was geweldig!! 🙂 Kan niet wachten tot juli, dan doen we het nog eens ‘dunnetjes’ over. En ondertussen zou nog zo’n shotje mierzoete jenever best welkom zijn tijdens het huiswerk maken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s