Even klagen, want dat kan ik natuurlijk niet achterwege laten

Deze week begon met die oneindig lange maandag, die niet alleen in de schaduw lag van lange vergaderingen, haantjesgedrag en geldingsdrang, maar ook van mijn vaders verjaardag. Op dinsdag liep op het werk alles anders dan gepland. Ik zag het alweer 18.30 uur worden zonder dat ik iets had kunnen afronden. Op woensdag kwam het besef dat ik die twee zware onvoldoendes voor anderhalf ingeleverd werkstuk niet moet laten ligen tot na mijn stage en dat ik echt wel een probleem heb als ik geen studiepunten voor mijn stage krijg omdat mevrouw de stagebegeleidster mijn werkzaamheden niet van academisch niveau vindt. Dus daar wilde ik mee aan de slag. Maar dat ging natuurlijk niet, want na alweer zo’n lange werkdag, viel ik bij thuiskomst bijna meteen in slaap. Vandaag verzamelde ik genoeg moed en energie om na werktijd alsnog die werkstukken bij hun horens te vatten. Veel verder dan het herschrijven van een inleiding kwam ik niet. Zal het ermee te maken hebben dat ik vanavond eigenlijk met mijn lieve vriendin V bij een standupcomedyavond in Gent had moeten zitten? Ben helemaal klaar met deze week. Op naar de volgende!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s