Na een week van weerstaan en toegeven

Een beetje angstig pakte ik vanmorgen mijn sportspullen bij elkaar. Op weg naar de eerste keer afzien met mijn personal trainer. Ik ging ervan uit dat het zwaar zou worden en rekende op liters zweet. Dat viel mee. Mijn hartslag liep flink op, maar ik hield het goed vol. En ik heb mijn kop wel eens roder gezien dan vanmorgen. Met die basisconditie van mij, zit het gelukkig wel goed 🙂

Volgens de enge weegschaal verkeer ik nog steeds in de categorie zwaar overgewicht en die metabolic age van 49 bleef ook staan. Maar het resultaat na een week van “ah neem nou – nee echt niet – doe niet zo ongezellig” en dan soms voet bij stuk houden en soms toegeven, mag er zijn: -1,8 kilo.

Maak jullie geen zorgen. Bijbuien.com wordt géén blog over diëten, sporten en afvallen. Maar dit moeizame doch positieve begin van een gezonder leven, wilde ik graag even delen. *en zij nam nog een selderijstengel en een glas water*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s