Leve Tilburg

Grappig dat je pas beseft hoe erg je iets mist als je er een voet over de drempel zet. Dansen, swingen en alle superlatieven daarvan met goede vriend F bij Polly Magoo, dat had ik gemist. Drie jaar dansles en een perfect ritmegevoel van de Leuke Jongen uit de Trein ten spijt, dit is het summum. En speciale biertjes bij ‘keiallergezelligst’ Kandinsky ook. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst een Judas en een Kwak achterelkaar in mijn gezicht heb gestopt. Maar dat het bij Kandinsky was samen met goede vriend F staat wel vast. En daarna afschakelen bij stamkroeg Cul de Sac. Enne, voor alle West-Afrikaanse manspersonen van een tintje net effe donkerder dan dat van mij: Grote Broer F zal er altijd tussen springen als jullie weer eens een poging wagen.

Leve Tilburg. Ik is zo zat als een verdwaalde garnaal. Ik is hartstikke blij 🙂 En wokkels zijn bijna perfect om dat bibberige gevoel een beetje te neutraliseren. En daarna m&m gevallen. Ook al had ik gevraagd om vlammetjes, frikadellen of desnoods bitterballen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s