Poker

Ik kreeg pocket azen gedeeld. Ik had 13.000 chips. De blinden waren opdat moment 150-300 met 25 ante. Ik zat in middenpositie en maakte eenkleine raise naar 775. De Big Blind maakte er 3300 van en ik beslootdat het tijd werd om mijn hele stack naar het midden te schuiven. Na 5 minuten nadenken besloot mijn buurvrouw te callenmet haar pocket boeren. Ik won, uiteraard, en nam de superdeluxe pokerset mee naar huis.

Deze termen heb ik net van een pokersite geplukt, maar de laatste zin klopt als je het woord uiteraard weglaat. Op een bijzonder gezellig jaren ’20 feestje moest er uiteraard gegokt worden. En met false bravoure (heb het spelletje ooit 1 keer gespeeld in toen niet meer helemaal heldere toestand) speelde ik per ongeluk iedereen van de tafel.

  1. Poker…..dat vind ik toch zoiets wazigs….en zeker nu ik net dat stukje las wat je van de pokersite afgeplukt hebt…jemig!!!

    Maar leuk hoor dat je zoveel beginners geluk had!!!! :D:D

  2. Ben het helemaal met Sylvia eens, ik snap geen hol van poker. En dat wil ik graag zo houden ook! 😛

    Aan de andere kant. Winnen is eigenlijk bijna altijd leuk. En als het niet leuk is, nouja, dan heb je in elk geval WEL gewonnen, hah! (Zie je, het is nu al verwarrend, daarom wil ik dus niks van Poker weten :P)

    Maar je hebt dus gewonnen? Yay! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s