Slecht bezig

Of ik anderhalve dienst wilde draaien? Natuurlijk, geen probleem. Maar ‘huiswerktechnisch’ was het niet zo slim. Ik had mijn groepsgenoten beloofd mijn deel van het werkstuk dat we samen moeten maken gisteravond in te leveren. Maar nadat ik van 8.30 tot 18.00 uur gewerkt had (en met werken bedoel ik dan vooral kilometers maken), wilde ik niets liever dan niets. Dus ogen dicht, voeten omhoog, verstand op nul. Pas uren later ging ik ervoor zitten. En toen -God straft onmiddellijk- ging alles dus mis. Om mijn deel van de opdracht te maken, moest ik eerst een artikel lezen. Dat artikel kreeg ik in eerste instantie niet geopend. De universiteitsmail lag plat, dus ik kon het ook niet naar me toe laten mailen. Het bleef misgaan met het installeren van mijn printer, dus toen ik het eenmaal wel geopend kreeg, kon ik het niet afdrukken (dat ik geen printpapier had, was wellicht ook een reden). Het artikel van het scherm lezen was geen optie. En dus, toen mijn mail het weer deed, heb ik bovenstaand verhaal als lamme rotsmoes naar mijn groepsgenoten gemaild. Met de belofte dat het dan vandaag alsnog goed komt…

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s