Oh eenzaamheid

Zondagavond. Het weekend is is bijna voorbij. Voor mijn studie, mijn energiepeil en mijn lever was het een goed weekend.

Een lang en saai hoofdstuk doorgeploegd voor Methodologie. Een lang en interessant wetenschappelijk artikel gelezen voor Discourse across Cultures. Mijn deel van de groepsopdracht voor dat laatste vak keurig op tijd doorgemaild. Goede daden, met de tentamenweek voor de deur.

Twee nachten achterelkaar tien uur geslapen. En zonder daarmee een gat in de dag te slaan. Ik ben topfit.

Alleen de fles rose geleegd die toch al open was, verder geen alcohol genuttigd. Mijn lever heeft het rustig aan kunnen doen dit weekend.

Maar oh wat was dit weekend een pijnlijke confrontatie met het (nog) niet hebben van een sociaal leven in Utrecht. Het is niet eens dat ik hier geen vrienden heb. Maar ja, zij hebben wel een sociaal leven… Na 2,5 dag in mijn eigen gezelschap, ben ik het meer dan zat. Jippie, morgen werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s