Gefeliciteerd!

De leuke jongen uit de trein feliciteerde me vandaag omdat ik "al" 8 maanden zijn vriendinnetje ben. Dat kwartje viel niet meteen na die felicitaties. Mijn reactie: "Wat is er aan de hand, ben ik iets belangrijks vergeten?" Hoe dan ook, het was dus tijd voor een feestje. En dat heb ik gevierd zonder leuke jongen uit de trein. Met een subliem wokgerecht (al zeg ik het zelf) en fantastisch gezelschap (mijn lieve vrienden B & C uit Eindhoven). Leuke jongen uit de trein: dat laatste pilsje, dat dronk ik op jou. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s