Kom ik ermee weg?

Net het laatste wetenschappelijke artikel gelezen waarvan ik de inhoud moet KENNEN tijdens het tentamen aanstaande woensdag. Maar lezen en kennen is helaas niet hetzelfde. Zondagavond een hoofdstuk voor het slapen gaan (na een erg leuk weekend met nichtje/vriendin C), vanochtend een paar alinea’s voordat ik ging werken (en dat was heel heftig, heb er nu nog pijn van aan mijn voeten) en net de laatste paar alinea’s. Nu hoef ik ‘alleen nog maar’ mijn aantekeningen, de powerpoints van de colleges, de vragen en antwoorden van de groepsopdrachten en de vragen en antwoorden van de oefenvragen. Maar ik ‘moet’ ook NU het journaal kijken en daarna nog ff die soap en ook op tijd naar bed want morgen vroeg weer werken.
Op het hbo was naar de les gaan en dingen nog eens nalezen genoeg. De grote vraag is of ik daar op de universiteit ook mee weg kom…

Over ermee weg komen gesproken. Ik heb heel veel zin om WEG te gaan. Een nieuwe stad ontdekken. Uitwaaien op een strand. Een fietstocht door een onbekend bos. Ik ben al veel te lang niet op vakantie geweest. 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s