Pfffffft

Pfffffffft, wat een onaangenaam tentamen. Moeilijk. Veel. Lang. Van de 8 hoefden we ‘maar’ 6 vragen te maken. Maar zo ver kwam ik niet eens. Mijn hersenen doen nog zeer van het proberen terug te halen van alles wat ik ergens in de afgelopen 7 weken gelezen had voor het vak; tevergeefs. Het was iets van de klok en de klepel "ja daar heb ik inderdaad iets over gelezen maar hoe zat het ook alweer?"

En dit was het vak wat ik leuk en interessant vind. Voor vrijdag staat methodologie/empirisch onderzoek op het programma. Dat belooft wat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s