Geslapen als een os

De dinsdagen worden steeds leuker; dat komt ongetijfeld doordat er een correlatie is met de hoeveelheid lessen die ik die dag volg: steeds minder. En na die laatste les nam ik metro en tram naar vriendin A. Een vriendin waar ik stikjaloers op ben. Ik gun haar alles, maar oh oh oh wat zou ik ook graag een oom hebben die een appartement over heeft om de hoek van de Albert Kuyp. De avond was bijzonder gezellig. Na de thee kwam de wijn, en nog meer wijn, en bij de pizzaria ook nog maar een wijntje. Weer bij haar thuis namen we een kop koffie. En toen toch weer een wijntje. En ondertussen kletsen, kletsen, kletsen.

Ik heb daarna geslapen als een os. Ongelofelijk. Normaal word ik altijd wakker als huisgenoot K om 6.15 uur het licht op de gang aandoet. Maar dat heb ik vandaag gemist. Om 7.15 uur schrok ik wakker van stemmen waarvan ik zou zweren dat het mijn moeder en mijn zusje waren. Met het gevolg dat ik heel even geen idee had waar ik was.

Dat gebeurde me op de universiteit nog een keer. Na een boeiende, maar doodenge scriptiebijeenkomst (het komt nu wel heel dichtbij allemaal) verdwaalden M en ik op de wis- en natuurkundefaculteit…   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s