Nog even over de Kerst

Ik had niet gedacht dat ik het ooit zou zeggen, zeker niet na het familiedrama van afgelopen jaar, maar: het was een topkerst!!! Gezellig samen. Eten. Van culinaire hoogstandjes tot ordinair maar niet minder lekker gourmet. Drinken. Van kroegpils tot door de leuke jongen uit de trein met liefde bereidde bowl. Spelletjes. En die voor mijn doen nog redelijk goed spelen ook. Sterker nog, ik won er zelfs 1. Een wandeling in de woonplaats van mijn kindertijd. En daar bekenden tegenkomen. Vrienden. En nog meer vrienden. Zijn familie. Mijn familie. Cadeaus. Blije blikken om die cadeaus. Soms verbaasde blikken. Dankbaarheid. Een grotere kamer nodig vanwege die cadeaus (weer 5 boeken erbij, jippie :-d ). Ik schreef het al, maar hier nog een keer: het was een topkerst!!! En nu op naar een top jaarwisseling!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s