Het heerlijke niets

Het bewijs dat het met mijn relatie wel goed zit? Met de leuke jongen uit de trein kan ik wat ik met vorige vriendjes niet kon: niets doen! Ik vond het altijd zonde van mijn tijd, werd eerst onrustig, dan sjachereinig en vervolgens trok ik vriendjelief zowat aan zijn haren naar buiten om dan op zijn minst naar het dichtsbijzijnde cafe te wandelen of bij vrienden te gaan eten om maar ‘iets te doen’ te hebben.

Gister hebben de leuke jongen uit de trein en ik vooral het bed, de bank en elkaar van dichtbij bekeken. Pas toen de middag al voorbij was, kwamen we in beweging. Maar als we geen theaterkaartjes zouden hebben gehad, zouden we ook de rest van de dag op de bank zijn blijven hangen. Het was een heerlijke zondag 🙂

Waar ik nu dan toch stiekem wel een heel klein beetje spijt van heb. Werkstuktechnisch gezien. De dag duurt nog lang en voor niets doen heb ik geen tijd meer. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s