Overgeplaatst

Vandaag moest ik afscheid nemen van de beste manager die ik ooit heb gehad. Een manager met een portie mensenkennis waar de meeste mensen alleen maar jaloers op kunnen zijn. Een manager die je met een grapje op een fout wijst, maar toch haar autoriteit behoudt. Een manager die de ene medewerkster ’s ochtend vertelt wat er de rest van de dag moest gebeuren zodat ze zelf een beetje haar dag in kan delen, terwijl ze de andere medewerkster juist bij de hand pakt. Precies zoals het het beste werkt. Een manager die mij na een paar weken vertelde "Leuk en gezellig dat je hier werkt, maar als ik een baan voor je vind die beter bij je denkniveau en opleiding past, dan ga ik je vragen om daar te solliciteren." Gelukkig is ze zelf ook zo slim om iets te gaan doen waarbij haar hersencellen wat meer worden uitgedaagd. Vandaar het afscheid.

Vandaag moest ik ook afscheid nemen van de collega met de raarste eetgewoonten ooit. Ze laat alles lauw worden, of het nu om een koud of een warm gerecht gaat en ze mixt de raarste dingen. Zo doet ze altijd rauwkost door de soep. Rode bietjes door de erwtensoep. Rode kool met rozijntjes door de goulashsoep. Ze kreeg het vandaag zelfs voor elkaar om een smoothie op een glas cement te laten lijken. Het is ook een van de liefste collega’s die ik ooit heb gehad of zal hebben. Ze biedt haar hulp al aan voor je erom kunt vragen. Pauzeren kan ze niet, daar heeft ze geen geduld voor. Ze blijft alleen die paar minuten stilzitten die ze nodig heeft om haar wonderlijke gerechten naar binnen te werken.

Vandaag hoefde ik nog geen afscheid te nemen van de gezellige collega met de wonderlijke relaties. "Zal ik vandaag bij hem op bezoek gaan? Hij is niet meer echt mijn vriendje, maar hij is ziek. Dus hij is wel zielig. Hij vroeg of ik voor hem wilde zorgen."
Ondanks de totaal andere manier waarop we in relaties en eigenlijk in alle aspecten van het leven staan (zij vraagt een sportuitlaat voor haar verjaardag, ik bedoel maar), ben ik blij dat we weer samen de werkvloer onveilig mogen gaan maken.

We zijn samen overgeplaatst naar een locatie waar 100%NL de vaste radiozender is. Een van de weinige dingen waar we het over eens zijn, is dat we daar vanaf moeten. Waar we het niet mee eens zijn is welke zender het dan wordt…

Ik houd jullie op de hoogte 😛

P.S. Vandaag maar 1 glas kapot gemaakt en maar 1 keer vergeten een kan water te serveren bij de koffie. Ik word nog eens goed in dit werk.   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s