Niet meer als geweest

Eerst serveerde mijn lievelingszondagmiddagkroeg geen vlammetjes meer, vandaag bleek ie helemaal en definitief gesloten. Mijn lievelingskledingzaak had, na maanden wachten op de uitverkoop, niets leuks meer in de rekken hangen. Mijn lievelingscadeauwinkel besloot niet mee te doen aan de koopzondag, dus dat werd ook al niets, terwijl ik me nog zo verheugd had om die prachtige nepantieken deurknoppen op mijn bordeauxrode kastje te monteren. En toch, en toch, en toch. Met goede vriend F in Tilburg zijn, daar werd ik ook vandaag weer blij van. De vlammetjes in mijn niet zo lievelingszondagmiddagkroeg, smaakten hetzelfde als in mijn wel lievelingszondagmiddagkroeg. En het was niet bij de lievelingskledingzaak uit mijn studententijd, maar bij de lievelingskledingzaak uit mijn puberale jeugd dat ik eindelijk afgeprijsde groene All Stars vond. Ik is blij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s