Jippiejajeeeee

Mijn eindcijfer voor statistiek? Wat leuk dat jullie ernaar vragen! Een 8. Ja, dankjewel, ik ben er zelf ook erg trots op. Okee, okee, ik moet toegeven dat er een half bonuspunt bij zit als beloning voor het wekelijks inleveren van de praktijkopdracht. En okee, ik moet ook toegeven dat ik die praktijkopdrachten zonder groepsgenoot M van zijn leven niet op tijd afgekregen zou hebben. Maar toch, een 8. Eerst voor methodologie en nu voor statistiek. Voor een meisje dat nauwelijks kan tellen, in paniek raakt als er gehoofdrekend moet worden en formules nooit leest omdat ze de tekens niet begrijpt, is dat een hele prestatie.
Het eerste jaar van mijn studie zit er voor de helft op. Dat betekent -even rekenen- dat de totale studie er voor een kwart op zit. Na morgen, als het symposium achter de rug is, kan het alleen nog maar meevallen. Want hoe veel moeilijker kan het nu helemaal worden? Appeltje – eitje. Toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s