At random

Ik ga volledig willekeurig vandaag. 10 gedachtenkronkels van mij die je misschien wel helemaal niet wilde weten. Die kans is zelfs vrij groot.

1. Ik heb deze week 3 nieuwe boeken gekocht. Terwijl er nog minstens 6 ongelezen in mijn uitpuilende boekenkast staan. Er evenveel bij de leuke jongen uit de trein op een stapel liggen. En ik er in 3 ben blijven steken ergens tussen kaft en kaft.

2. Ik hou soms zo hard van pijn aan mijn tanden zuur snoep. Zure matten, zure bollen, zo goed als alle zure rotzooi die ik kan bedenken.

3. Ik heb een tik (meer dan 1 eigenlijk, maar die ga ik allemaal niet noemen) dat er altijd minstens 1 paar oorbellen moet matchen met de kleur trui die ik draag. Dat is vandaag niet gelukt. Want ik heb geen bordeauxrode oorbellen. Daar word ik onrustig van. 

4. Ik droom regelmatig dat ik weer vriendinnetjes ben met meisjes die al jaaaaaren geen vriendinnetjes meer zijn. Wat zou dat betekenen?

5. Dat boek van mij, een bestseller om precies te zijn, dat ligt al zo lang ik me kan herinneren stil. Terwijl het nu toch kan, nu DD tot as is vergaan en zijn bedrijf ophoudt te bestaan.

6. Die website van mij, die ik echt nodig heb nu ik volgens de KvK een eigen bedrijfje ben, die ligt ook al plat sinds ik ‘m gehost heb. Tijd voor een cursus ‘time management’?

7. Mijn volgende ‘reis’ gaat naar de Ardennen en wordt hilarisch. Veel, heel veel frikadellen zullen er tot ons komen. En modder. En bier.

8. Ik moet beginnen aan mijn bachelor scriptie. Ik HAAT sripties. Zeker nu ik mezelf heb opgezadeld met een onderzoek waar ik eigenlijk niet bevoegd voor ben (lees: ik heb nooit leren transcriberen, want daar had ik mijn groepsgenoten voor).

9. Om mij heen wordt getimmerd, gezaagd, geverfd en geschuurd. Het ziet ernaar uit dat mijn nieuwe huisgenoten handige papa’s hebben.

10. Mijn cd met supervrolijke Spaanse muziek is al zeker 10 minuten afgelopen. Ik kan niet kiezen welke cd ik nu op moet zetten. Terwijl het geluid van schuurmachine’s me niet als muziek in de oren klinkt en ik echt snel actie moet ondernemen om niet geirriteerd te raken.

Dus: ik ben er weg van! Doei! En nee, ik ren niet meteen naar de hema om de missende kleur oorbellen aan te schaffen. Of misschien toch…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s