Daar gaat mijn carnaval

Benieuwd hoe twee zo onschuldig mogelijk kijkende meisjes met de ballen verstand van voetbal probeerden twee gemediatrainede, zichzelf erg aantrekkelijk vindende jonge baltrappers probeerden te interviewen? Jammer dan. Op het moment ben ik niet in staat verslag te doen. Ik kan alleen maar klagen. En een beetje boos zijn op mezelf.

Een eerste blik op mijn lesrooster voor periode 4 ontlokte me een grote glimlach. 4 vakken in 3 dagen, waarvan 1 ‘vak’ (bachelorscriptie) slechts om 1 bijeenkomst per maand vraagt. Appeltje eitje. Halverwege week 3 van diezelfde periode heb ik vooral zin om te huilen. Aan 2 van de 4 vakken zitten wekelijkse groepsopdrachten vast. Opdrachten die je niet vooraf in kunt plannen, omdat ze afhankelijk zijn van wat de groepsgenoot voor je doet, en wat je rol binnen de groep is. Uiteraard verandert die rol iedere week en daarmee ook de deadline. Zo kan het zijn dat er 2 deadlines in je nek hijgen op de dag dat je overdag werkt en ’s avonds had willen gaan sporten. Of op de dag dat je op de vroege morgen een verplicht college hebt en je rond etenstijd bij een vriendin aan had willen schuiven (met de excuses aan vriendin M te B waarmee ik vandaag eigenlijk had afgesproken).

Als je dan ook nog zo stom bent om naast je 2 vaste werkdagen als krokettenbakster af en toe een freelance-opdracht aan te nemen en je ook nog het werk voor je bachelor scriptie steeds maar vooruitschuift omdat je al nauwelijks toekomt aan je andere opdrachten, dan kan het zo zijn dat je hele carnaval eraan gaat. &*$%^#+Grrrrr!!!

Ik ben echt niet het type dat vanaf de prinsuitroeping, via verschillende dameszittingen en de vrijdagavondborrel door wil vieren tot en met aswoensdag en het kasteleinsbal op de donderdag na carnaval. Maar ondertussen staat alleen carnavalszondag nog overeind. En er stroomt echt te veel Limburgs bloed door mijn aderen om me daar zonder protest bij neer te leggen.

Wordt vervolgd…

  1. Carnaval is toch de periode dat de mensen die nooit een reden hebben om te gaan zuipen zich compleet lazarus drinken?
    van die mensen die heel hard schreeuwen omdat ze aandacht krijgen? Of denken dat ze het krijgen.
    Van die mensen die niet snappen dat ze gewoon thuis moeten blijven en de rest van de wereld met rust moeten laten.

    Enige oplossing.. zelf thuis blijven en die mensen niet tegenkomen… waarom wil je die mensen zien? Ramptoerisme?

  2. Die mensen zijn er inderdaad ook. Maar het geluk is dat die mensen geen idee hebben waar het echt gezellig is met carnaval en daar moeten ze ook vooral niet achter komen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s