Ik faal

De afgelopen week ging elke ochtend behalve zaterdag de wekker om 8. De afgelopen week zat ik elke ochtend behalve zaterdag om 9.30 achter mijn laptop. De afgelopen week gaf ik er elke middag behalve zaterdag tegen een uur of 3 de brui aan. Afgelopen vrijdag was de deadline voor onze XHTML-opdracht, maar ik heb 3 dagen na de deadline nog zo’n 90 pagina’s te gaan. Aanstaande vrijdag is de deadline voor de eerste twee hoofdstukken van mijn scriptie, maar het ziet er naar uit dat ik dan pas 1 hoofdstuk in te leveren heb.

Wat me wel is gelukt de afgelopen week behalve zaterdag: veel fruit eten, veel water drinken, veel zon absorberen en minimaal 30 minuten sporten (joggen, steppen, badmintonnen). Dan is al dat studieontwijkende gedrag tenminste nog een beetje goed voor mijn lijf. Mijn hoofd blijft hopeloos achter. Zoals gewoonlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s