Mijn schone familie

Net terug van 4 dagen Barcelona met de familie van de leuke jongen uit de trein en het volgende familiegebeuren stond alweer op het programma: de jaarlijkse familiedag. In mijn hoofd heb ik er al honderden blogs over geschreven, maar ik krijg er geen samenhang in.

Dus ik zeg: bier, gezelligheid, wokrestaurant, botsauto’s, cultuurbarbaren, foxtrot, foute Nederlandstalige muziek, nog foutere Limburgse muziek, tourbus, kleine wereld, kilozakken snoep, zangtalent, geknuffel, een plastic zak met kleingeld voor de chauffeur, gammel podium, oude bekenden, keiharde opmerkingen, flitsende camera’s, nog meer bier en nog meer gezelligheid.

En dan mogen jullie er iets van maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s