Bijna feest

Vandaag geen stap buiten de deur gezet. Sterker nog: niet verder dan een paar meter bij mij mijn laptop vandaan geweest, die heel onlaptopwaardig een vaste plek op mijn bureau heeft. Een paarduizend woorden weggetikt en nog lang niet tevreden over het resultaat. Het heeft wel een heel ander resultaat: vlekken voor mijn ogen en een zeurend gevoel in mijn polsen. Nog een paar dagen en dan ben ik als een ei zo blij. Dan gaat de vlag uit, de champagme open, het dak eraf. Als ik mijn gedrocht van een scriptie heb ingeleverd is het FEEST!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s