Familiefeestje

Mijn oudste nicht weer zien en de ene na de andere rake opmerking over en weer kaatsten, is altijd een feestje. Wijntje in de hand. Kritische blik op het volk om ons heen.

Het perfecte teamwork met mijn zusje is altijd een feestje. Op de plaats van bestemming zelf de cadeautjes nog in moeten pakken. In de keuken lekkere hapjes maken en ondertussen uitgebreid voorproeven.

Mijn jarige mama die constateert dat het toch goed is gekomen, is altijd een feestje. "Ik heb te weinig in huis gehaald, ik weet het zeker. Zal ik nog naar de winkel gaan? Er moet echt iemand naar de winkel! Heb ik wel het goede bier? Straks komt iedereen tegelijk en dan heeft niet iedereen koffie." Alles liep op rolletjes en niemand vond het erg even te moeten wachten op koffie. Ik denk dat ze een leuke verjaardag had en dat was natuurlijk het belangrijkste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s