Jarig

Zoveel mensen die nu al aan me gedacht hebben: helemaal super! Wat een lieve vriendjes en familie heb ik toch. Zelfgemaaktje kaartjes, kaartjes met prachtige spreuken, kaartjes met geld erin, sms’jes waarin vooral ‘we drinken erop’ terugkomt en mailtjes gericht aan ‘mijn lieve nichtje’. Ik had zelfs een sms’je van mijn baas. Wauw. Zooooo veel felicitaties dat ik telkens even van mijn scriptie weg moet om weer een nieuwe te lezen. Zo wordt het natuurlijk nooit wat. Maar het is wel fijn op deze druilerige typmiep dinsdag (het derde jaar op rij dat het geen mooi weer is op 11 augustus!) overladen te worden met positieve aandacht. Anders ging ik mezelf alleen maar zielig zitten vinden. Dames en heren: we gaan er een goed feestje van maken zaterdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s