De liefste vrienden en zusje van de hele wereld

Het is een bijeengeraapt zooitje, mijn vriendengroep. De buurt, de basisschool, de middelbare school, een van mijn baantjes, mijn studie, mijn studentenhuis, de kroeg, de trein, via via. Ze komen overal vandaan en ik ken ze allemaal uit een andere periode uit mijn leven. Sommigen zien elkaar maar 1 x per jaar (op mijn verjaardagsfeestje) en kletsen en proosten met elkaar of ze wekelijks bij elkaar over de vloer komen. En hoe ver ik ook bij ze vandaan woon, ze stappen zonder mokken in de trein/auto om het glas te heffen op mijn nieuwe levensjaar.

Gister had ik weer zo’n feestje. Meer dan de helft van de mensen had er 2 uur voor gereisd om er te komen (niet alleen vrienden ook het liefste zusje van de hele wereld en haar vriend). De lokatie was niet mijn eerste keus, maar pakte verrassend goed uit. Een relaxe, praatgrage barman die goed koude biertjes tapte en prima muziek draaide. Een gezellige, bruine kroeg die toen we allemaal binnen waren precies vol genoeg was. Al bij het eerste rondje was het gezellig. En het bleef gezellig tot ik 10 uur later mijn bed in rolde. De tel al lang kwijt, maar dik tevreden. 

"Mijn" bijeengeraapte zooite bestaat uit de liefste vrienden van de hele wereld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s