Te veel

Ik klaag te veel. Dat weet ik zelf ook wel. Kijk even mee naar volgende week (een week die representatief is voor de komende 12 weken) en begrijp waar mijn klaaggrootmeesterschap vandaan komt: op maandag moet ik twee presentaties houden, op woensdag een discussie leiden en op vrijdag drie rapportversies presenteren. En daarnaast is mijn week gevuld met het gebruikelijke recept van 12 uur keukenwerk, 4 uur freelancewerk, 10 uur universitair leesvoer en 3 uur badmintonnen. Dat brengt echt de ultieme klaagdrang in mij naar boven. Het is te veel, te veel, te veel…

Het is helemaal vrijwillig, absoluut eigen keus, 100% uit eigen beweging dat ik nu in mijn masterjaar zit. En dus is het allemaal mijn eigen schuld. En dus mag ik eigenlijk niet klagen. Ik moet dringend een nieuwe hobby gaan zoeken.

  1. “Ik moet dringend een nieuwe hobby gaan zoeken.”
    Volgens mij heb je die al gevonden, en het is nog een sportieve ook: van het kastje naar de muur lopen en weer terug. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s