Het wisselvallige presteren van mijn laptops

Loop al maanden te klagen over mijn laptops. Ik heb twee van die krengen. De ene is zo traag dat terwijl ie internetverbinding zoekt, ik ondertussen de krant kan lezen. De ander is supersnel, maar raakt na een uur oververhit en gaat dan op zwart. Natuurlijk net op het moment dat ik vijf minuten voor de deadline probeer een pp-presentatie in elkaar te zetten. Mijn studiegenoten worden langzaam gek van mijn laptopperikelen (en gelijk hebben ze); zelf heb ik regelmatig een laptop uit het raam gehangen zoals Michael Jackson dat ooit met een kind deed. En dan nog net niet gooien, want tja, ik heb nog geen andere.

Vandaag ben ik de zoektocht naar een nieuwe gestart. Heb tig reviews gelezen en prijzen vergeleken. Ik zie er scheel van. Nog steeds geen keuze gemaakt. Weet precies welke ik mooi vind, maar is ’t dan ook een goeierd? Het zegt me ook allemaal zo weinig. Die heeft meer geheugen dan die, maar heb ik dat wel nodig? Die heeft een hogere resolutie dan die, maar dat zal voor mijn powerpointjes en pdf’jes toch niet zo veel uitmaken?

Tips zijn welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s