Het telefonische interview

Oh, oh, oh wat heb ik toch een hekel aan telefonische interviews. Hoeveel zou ik er al gedaan hebben in mijn leven? Toen ik nog in de bedrijfsjournalistiek zat deed ik er minstens een per dag. Bij het reclamebureau waar ik daarna ongelukkigerwijs terecht kwam een per week. Hoe kan het dan dat mijn hartslag nog steeds toeneemt en mijn maag zich samentrekt? En waarom heb ik daar veel minder last van als ik mensen recht in de ogen mag kijken.

Wens me succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s