Jij niet!

Na een ochtenddienstje callcenter loop ik naar de supermarkt. En wat ziet mijn oog? Een vormeloze mevrouw met een bloempotkapsel, lelijke instappers, een zwarte legging, een kind in een roze joggingpak aan haar hand. En ze heeft MIJN jurkje aan.

Het jurkje dat ik voor mijn verjaardag kreeg. In mijn lievelingskleuren groen, geel en blauw. Van een heerlijk kreukstofje. Met precies de juiste lengte voor mijn korte beentjes. En met een uitgesneden hals waarin mijn decolleté mooi uitkomt.
Ik was van plan het met zwier te dragen op een bruiloft dit weekend. Me ermee te onderscheiden van de massa. Een vrolijk statement te maken tussen mijn familieleden die zich op bruiloften voornamelijk in stemmig grijs kleden.
Wat dacht die andere mevrouw toen ze dat jurkje kocht? Ik ga er de blits mee maken bij het boodschappen doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s