Topvakantie!

We zagen alleen het zuidoosten van het eiland, maar ik durf stellig te beweren dat Corsica een prachtig eiland is.

De bergen en dalen, de ruige rotspartijen, het vakantiefolderblauwe zeewater waarin je tot aan je tenen en verder kunt kijken, de baaien, de havens, de bossen, de historische stadjes. Wauw/wow! De leuke jongen en ik hadden er een heerlijke week. Dat de creditcard dienst weigerde was een geluk bij een ongeluk, want daardoor werden we vriendjes met een Frans stel dat de omgeving kende, waardoor we op plekken kwamen die we zelf nooit gevonden zouden hebben. La plage de Santa Giulia staat in de top-3 van mooiste plaatsen waar ik ooit een pilsje dronk. Corsicaans bier, uiteraard.

DSCN2160
We waren allebei héél hard toe aan vakantie, de leuke jongen uit de trein en ik. We hadden ons allebei een beetje ondersteboven gewerkt. Mijn lief maakte hele lange dagen op kantoor (hoezo ambtenaar?). Ikzelf maakte lange dagen overal en nergens, want ik wil altijd zo veel en vergeet wel eens nee te zeggen. Ik wil telkens blijven leren en pieker over welke cursus de volgende gaat zijn, ik wil van alles ondernemen met de leuke jongen uit de trein, ik wil minstens twee keer per week sporten, ik wil (nou ja, wil…) het huishouden niet laten versloffen en af en toe nieuwe recepten uitproberen en uitgebreid koken, ik wil elke week afspreken met vriendjes en vriendinnetjes, ik wil regelmatig aan tafel met (schoon)ouders, zus en broer, ik mis mijn lievelingsnichtje al na een week en ben de favoriete oppas van kinderen van vrienden, ik wil elke dag de krant lezen en het journaal kijken en ik heb lijsten met boeken die ik wil lezen en films die ik wil zien. Naast dat alles wil ik vooral mijn schrijfopdrachten zo goed mogelijk uitvoeren. Ik wil mezelf blijven uitdagen en met elke letter die ik schrijf beter worden in wat ik zo graag doe. Ik haal mijn deadlines koste wat kost. En ook als ik meer dan genoeg werk heb, blijf ik naar netwerkbijeenkomsten gaan, want perioden zonder werk kan ik me niet veroorloven. Dan wil het dus wel eens voorkomen dat een vakantie in het buitenland voor mij een absolute noodzaak is.

Corsica kwam als geroepen.
Ik heb genoten!

DSCN2102

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s