Wie ben ik?

Laat ik bij het begin beginnen. Geboren in 1980. Oudste van drie kinderen. Na mij kwamen nog een zusje (1982) en een broertje (1991). Opgevoed door twee eigenwijze, nieuwsgierige, avontuurlijke ouders met een groot hart en een grote algemene kennis. PvdA-stemmers. Goede doelen steuners. Mijn papa stierf eind 2002. Hij was toen 48.

Ik ben een reislustige tekstschrijver met een voorliefde voor boeken waarin de meest gruwelijke moorden worden gepleegd. Wat ik het liefste doe, is schrijven, reizen, lezen (niet noodzakelijkerwijs in die volgorde). Waar ik enorm van geniet: door herfstbladeren of onbewandelde sneeuw lopen, zwemmen in een buitenbad en sterke koffie drinken tijdens het lezen van een spannend boek – vooral als het buiten stormt.

Ik ben leergierig en nieuwsgierig. Chaotisch in mijn huishouden, maar gestructureerd in mijn werk als tekstschrijver, eindredacteur en woordvoerder. Ik ben zelfstandig ondernemer tegen wil en dank, maar vind het steeds leuker en word er steeds beter in. Ik woon in Maastricht, samen met mijn lief, die ik voor het eerst ontmoette in de trein. Vandaar dat ik hem ‘de leuke jongen uit de trein’ noem. Onze eerste date was met Valentijn, wat een vrij stomme dag is om een relatie te beginnen.